2020-09-09 07:52:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Újra találkozhat valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűzték

Napi horoszkóp szeptember 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrekbe lépett. Úgy érzi, láthatatlan kezek segítik: egy kilátástalannak vélt helyzetben váratlanul megszületik a mindenkinek megnyugtató megoldás. Újra találkozhat valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűzték.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Hangsúlyozza az erényeit, később még lefaraghat belőlük! Így arra is nagyobb az esélye, hogy jó döntést hozzon. Vágyik rá, hogy szeressen és viszontszeressék? Ne mondjon hát nemet egy lehetőségre!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az ön jegyén halad keresztül, emiatt különösen imádja, ha zajlik az élet. Ma a társaság egyik középpontja lehet, csak némi önbizalomra és kedvességre lesz hozzá szükség, de ez egyébként sem idegen öntől. Az alkohollal vigyázzon!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most bárkit hajlandó meghallgatni, hasznos tanácsokkal ellátni. A szakmai és anyagi siker érdekében legyen célratörő, kezdeményező és határozott, a problémák megkerülése ma nem jó megoldás.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars hátrál, ez jócskán lecsökkenti az energiáit. Ráadásul úgy érezheti, minden függőben lévő helyzetet, ügyet mostanában kell megoldania. Nem így van, engedje a dolgokat maguktól megtörténni! Délután, ha lehet, felejtse el a munkát, és próbáljon pihenni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Rádöbben végre: egy kapcsolatban nem szabad minden apróságot szóvá tenni, mert az idegesítő, sőt sértő is lehet. Segítőkészségének mindenkire vonatkoznia kell, nem csak azokra, akiktől hasznot remél!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ajánlatos lenne egy kicsit visszafognia magát az evésben-ivásban. Némi szerencsével megvalósíthatja egy anyagi vonatkozású tervét, ám ehhez mindenképpen vegye igénybe egy barátja segítségét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars hátrálni kezdett. Egy ideje korlátozva érzi magát. Próbálja kiiktatni életéből a felesleges dolgokat: ha kevesebb a gondja, türelmesebb lesz! Párkapcsolati probléma esetén hallgasson a megérzéseire, az álmaira vagy a szívére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Elérkezett az ideje a külső-belső rendcsinálásnak. Ez olyannyira jól sikerülhet, hogy este már megint sugárzik önből az életöröm és a harmónia, amit a párja is észrevesz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A párkapcsolata nem éppen felhőtlen, de lassan stabilizálódik a helyzet. Az estét érdemes lenne egyedül töltenie, hogy tisztázza magában a közeljövő lépéseit. Az ezotéria és a hit az a terület, ahol most választ találhat az önt foglalkoztató kérdésekre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nincs csúcsformában, átnéz azon, aki a kedvét keresi. Aki után viszont epekedik, az önnel teszi ugyanezt. Legfőbb ideje annak, hogy megtanulja, hogyan juttathatja érvényre az akaratát!


Halak: II. 19. - III. 20.

Felpörögnek az események, csak nehogy túlhajtsa magát, olyasmit is elvállalva, amiről már eleve sejti, lehetetlen megcsinálni! Nyugodtan menjen olyan helyekre, ahol senkit sem ismer, új barátokra lelhet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: